Artvin Haber
HV
29 MART Cuma 02:20

SASİAD’ın yeni yönetiminden Vali Kaldırım’a ziyaret.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen SASİAD'ın 16. Olağan Genel Kurul toplantısının ardından SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tamer Birlik ve beraberindeki heyeti ilk ziyaretlerini Sakarya Valisi Sayın Çetin Oktay Kaldırım’a gerçekleştirdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-11-2022 18:39   Güncelleme : 22-11-2022 18:39
SASİAD’ın yeni yönetiminden Vali Kaldırım’a ziyaret.

Söz konusu ziyarete, Sakarya Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tamer Birlik, Başkan Vekili Şevket Çalışkan, Başkan Yardımcısı Suat Müçtehitzade, Yönetim Kurulu Üyeleri; Bülent Esmer, Ümit Karayaka, Murat Şimşeker, Yavuz Fidanoğlu, Emre Şendoğan, Nizamettin Sarı, Gökhan Bayrak ve Timuçin Mert Çelikkoparan iştirak etti.

Başkan Birlik, Vali Kaldırım’a kabulünden dolayı teşekkür ederken, Sakarya ticareti ve ekonomisine katkıda bulunmak, sosyal sorumluluk projeleri üretmek, üyelerimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmek için çalışıyoruz. Ülkemiz ve şehrimizin yararına olan her türlü çalışmanın içinde görev almaya da hazırız" dedi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “SASİAD’ın üretim ve istihdama katkı sağlamak adına yaptığı gönüllülük esasına dayalı başarılı çalışmaların devamını diliyorum. Hep birlikte el birliği ile Sakarya’yı bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak için çalışacağız. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR