Artvin Haber
HV
19 MART Salı 06:09

Murat gözgü’nün yeni şarkısı Bu ne gitmeler için çalışmalarını tamamladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-12-2022 19:19   Güncelleme : 03-12-2022 19:19
Murat gözgü’nün yeni şarkısı Bu ne gitmeler için çalışmalarını tamamladı.

Klip çekimi sağanak yağışa ve fırtınaya denk gelmemesine rağmen,  çalışmalarını hız kesmeden tamamladı.

Bu ne gitmeler – isimli çalışmasını dinleyenleriyle buluşturmak için gün sayıyor.

Söz-Müzik

Murat Gözgü & Hakan Gülbiten (Harfe) imzalı eserin aranjesi Onur Aşar ’a ait. Senaryosunu Murat Gözgü’ nün yazdığı klip’in yönetmenliğini ise Serkan Şahin üstlendi. 

Yeni Şarkımın Kamera Arkası

Klip çekimini Kocaeli Geyve ilçesinde gerçekleştirdi. Zor şartlarda çekimi yapılan video klip bir o kadar da eğlenceli anlara şahitlik etti. Murat klip çekimi öncesi ve sonrası;  Akşam saat 23 sıralarında çekim ekibi ile birlikte 3 araba orman ve köy yolunu bitirdikten sonra villanın bulunduğu yere geldik. Bulunduğumuz noktada o kadar yüksek bir konumda bulunuyordu ki, kuş bakışı tüm manzara ayaklarımızın altında duruyordu. Zaman kaybetmeden ateşimizi ve mangalımızı yaktık. Bir saat içerisinde seti hazırladık ve 3-2-1 kayıt dedik. Bir yandan yiyeceklerimizi yiyip içeceklerimizi yudumlarken diğer yandan çekime sabahın ilk saatlerine aralıksız devam ettik. Sabahın ilk saatlerinde drone’ler hazır şekilde at sahnesi ve araba sahnesi çekimi yapılacakken yağmurun ve fırtınanın azizliğine uğradık, lakin bu bize engel değildi, Değerli yönetmenimiz Serkan Şahin ve yapımcımız Azad Üzüm’ün tavsiye ve değişiklik önerileri ile çekimimizi tamamladık. Klip çekimi tamamlandıktan sonra  yola çıktıktan, Yolda bir kaza sonrası 3 saat İzmit körfezinde trafikte kaldık haliyle. Ama iyi ki iptal etmemişiz. Kamera kadrajına takılmayıp gözlerimizin kadrajına takılan öylesine eğlenceli anlar yaşandı ki. O fırtınalı havayı müzik aşkımız ve enerjimiz ile ısıtmayı başardık. Çok da güzel bir iş çıkardık. Tüm ekibimizin emeğine sağlık dedi.

Murat Gözgü Kimdir?

Karizmatik şarkıcı, çeşitli yerlerde sahne alıp konserler vermiş söz müziği kendisine ait bir çok esere imza atmış MSG üyesi sanatçı POP, TSM, THM, arabesk, fantezi ve özgün tarzlarında şarkılar seslendirmektedir. Aynı zaman da söz yazarlığı ve bestecilik yapmakta ve bir çok tanınmış kişiye müzik alanında yardımcı olmuştur.

Murat gözgü, Bu ne gitmeler isimli single çalışması MGM MÜZİK etiketi ile tüm dijital platformlarda.

#ozelhaber

AdminAdmin

YORUMLAR