Artvin Haber
HV
29 MART Cuma 00:18

Manisa Turgutlu'da mezarlıklarda üst yapı çalışması incelendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı ile birlikte, Turgutlu ilçesine bağlı Urganlı Mahallesi mezarlığında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan kilit parke taş düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

YEREL
Giriş Tarihi : 11-12-2022 16:28   Güncelleme : 11-12-2022 16:28
Manisa Turgutlu'da mezarlıklarda üst yapı çalışması incelendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamında, vatandaşların manevi olarak bağlı oldukları mezarlıklardaki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Mezarlıkların güvenliğinin sağlanması, eksiklerinin tamamlanması, bakım ve onarım çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesine bağlı Urganlı Mahallesi’nde yer alan mezarlıkta kilit parke taşı döşemesi ve mezarlık etrafının tel çit ile çevrilmesi işini tamamladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. İncelemeler sırasında yer alan Urganlı Mahalle Muhtarı Tarık Kayabaş, yapılan çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini sunarken, “Öncelikle bizim eski mezarlığımız dolmuştu. Urganlı mahallemize yeni bir alan olarak burası tahsis edildi. İlk etapta tel örgü ve çevre düzenlemesi yapıldı. Sonrasında kilit parke taşları döşenerek, mezarlığımız kullanışlı hale geldi. Burada emek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR