Artvin Haber
HV
28 MART Perşembe 12:51

Genç Askon tecrübe aktarımında buluştu

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği(ASKON) Genç Üyelerinin ‘Tecrübe Aktaramı’ etkinliğinin konuğu SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ oldu.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 18-01-2023 15:28   Güncelleme : 18-01-2023 15:28
Genç Askon tecrübe aktarımında buluştu

ALTUĞ ; BAŞARI RİSK ALARAK ELDE EDİLİR

Genç ASKON’un geleneksel hale getirdiği ve her ay düzenlediği “Tecrübe Aktarımı” programının konuğu Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ oldu. Başkan Altuğ, gençleri dinlemenin öneminden ve azimden bahsederek, insanın nerede çalışırsa çalışsın işini sahiplenmesi gerektiğinin altını çizdi. Yönetim anlayışı olarak da tepeden bakan değil en alttaki personelin de sesini duyan, onların düşüncelerine önem veren bir yönetim anlayışının her zaman başarıyı getireceğini ifade etti.

Gerektiğinde risk alarak, yılmadan çalışmanın başarıyı nasıl getirdiğini anlattı.

GENÇ GİRİŞİMCİLERİN SAYISI ARTMALI

Genç ASKON Şube Başkanı Gökhan Altmışsekizoğlu etkinlik sonrası yaptığı açıklamada “Hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz farklı projelerle genç ve nitelikli iş insanlarımızın sayısını artırmak istiyoruz. Bu kapsamda genç girişimcilere yönelik iş dünyası buluşmaları, konferanslar sektörel çalışmalar, üyeler arası ticareti teşvik çalışmaları ve toplumsal faydayı hedefleyen sosyal etkinliklere imza attık atmaya da devam ediyoruz. Programa katılan ve genç üyelerimize tecrübelerini aktaran SATSO Başkanımız Akgün Altuğ beye bizleri kırmayıp tecrübelerini aktardıkları için çok teşekkür ederiz” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR